Preloader
0763.901.600; 0726.877.753;

Jaluzele orizontale sunt acel tip de jaluzele pe care le puteti intalni in foarte multe gospodarii si se adapteaza perfect ferestrelor unei case, indiferent de dimensiunile acestora. Jaluzelele orizontale sunt usor de taiat pe marimea ferestrelor. Firma noastra va livreaza orice marime dorita, precum si o gama variata de modele jaluzele orizontale la alegere.
Jaluzele orizontale ieftine reprezinta una dintre alternativele recomandate de noi, pentru o acoperire usoara si eleganta a ferestrei, obtinand astfel lumina sau intunericul dorit in interiorul camerei.
La fel ca la celelalte tipuri de jaluzele si jaluzele verticale, si la acestea montajul se realizeaza rapid, iar intretinerea pe termen lung este usoara. Intretinerea jaluzele orizontale se realizeaza doar stergandu-le usor de praf cu o carpa din material textil.
Echipa de profesionisti cu care lucram va va ajuta in alegerea modelului potrivit de jaluzele orizontale, in functie de designul interior al casei dumneavoastra si de preferinta individuala.
Datorita materialelor de foarte buna calitate, jaluzele orizontale bucuresti pot fi instalate la ferestre de case sau vile, dar si in spatii de birouri si alte tipuri de incaperi, cu orice destinatie posibila.