Preloader
0763.901.600; 0726.877.753;

Rulouri exterioare sunt cea mai buna solutie alternativa in locul jaluzelelor verticale. Sunt cel putin la fel de elegante, foarte rezistente in timp si in functie de tipul ales pot fi folosite cu succes si ca masura suplimentara de protectie in zona ferestrelor. S-a dovedit ca folosirea rulourilor reduce pierderile de caldura prin ferestre cu pana la 35%, deci reprezinta si o investitie in metoda Green-Eco de economisire a energiei.

Cu aproape 10 ani experienta in realizare rulouri ferestre si montaj rulouri exterioare, firma noastra este in topul furnizorilor din domeniu reusind sa ofere atat produse de calitate (jaluzele, rulouri ferestre, storuri, rolete, accesorii etc.) cat si servicii asociate livrate rapid intr-un mod profesional, mai putin caracteristic pietii din Romania (transport, masuratori, montaj, reparatii, interventii de modificare, etc.).

Materialele si modul de realizare rulouri exterioare ieftine comercializate de firma noastra le fac eficiente si rezistente, cu un aspect atragator. Casetele lamelelor de la rulouri pot fi finisate si vopsite astfel incat sa se asorteze cu culorile peretilor, mobilierului, etc, astfel incat designul si aspectul interior sa se imbunatateasca.

Datorita materialelor foarte dure disponibile, rulourile pot fi folosite si pentru deschiderile usilor de garaj fara nicio problema, avand numai constrangerea ca usa de garaj sa nu depaseasca 8 metri patrati suprafata si 4.3M inaltime. Pot fi folosite cu succes in acelasi sistem ca in cazul usilor de garaj si pentru usi de spatii comerciale, usi de aprovizionare, etc. Se poate vedea ca o multime dintre magazinele din mall-uri si diferite cladiri de spatii comerciale folosesc usi tip rulou la fel cum folosesc cele mai multe magazine si fabrici pentru usile din zonele de aprovizionare.